Apps4Finlandin kilpailuehdotukset ja tapahtumat

Tänä vuonna Apps4Finland-kilpailuun tuli 139 kilpailuehdotusta. Tuo on huikea määrä. Jotkut ehdotukset ovat hyvin samanlaisia, kai sama ajatus voi tulla useallekin henkilölle. Avoimuuden periaatteiden mukaan ehdotukset on julkistettu sitä mukaa kun ehdotus on saatu kirjattua kilpailuun mukaan. Siten varmaan plagioinnit saadaan kitkettyä pois.

Kilpailuehdotuksiin voi tutustua ja äänestää 18.11.2011 asti. Paikkatietomarkkinoilla voi myös ensi viikon keskiviikkona (tarkemmin klo 12:30 – 14:30, sali 102) tutustua kilpailuun ja kuulla lisää kilpailutöistä.

Voittajat palkitaan ti 22.11. Apps4Finland-gaalassa. Ilmoittautuminen on jo menossa, nyt on jo kiire!

Advertisement

Posted on 26.10.2011, in Paikkatietouutiset, Tapahtumat and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 kommenttia.

  1. Petri Kola

    Aamulla ennen Apps4Finland Gaalaa järjestetään työpaja tietovarantojen haltijoille datan avaamisesta. Jos haluat datasi ensi vuoden Apps-kisaan tai partneriksi, ei tätä mahdollisuutta kannata missata. Työpajaa tulee vetämään EU:n komissiotakin datan avaamisen haasteista ja ratkaisuista konsultoinut Ton Zijlstra – suuri osa ongelmista on muita kuin teknisiä, niinkuin arvata saattaa. Tietoa työpajasta ei vielä ole saatu verkkosivuille – niitä kannattaa seurata. Olkaa myös suoraan yhteydessä muhun Forum Viriumin sähköpostiin: petri.kola

    • Tuota ti 22.11. aamupäivän tilaisuutta pitää ehdottomasti mainostaa Paikkatietomarkkinoiden luennossa. Myös Paikkatietoikkunan tapahtumakalenteriin on tuo hyvä myös sisällyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: