YK:n paikkatietokonferenssi Etelä-Koreassa

Jos suomalaisten viranomaisten harjoittama byrokratia tuntuu hitaalta, niin on ehkä paras pysyä poissa kansainvälisiltä areenoilta. YK:n paikkatietoisuus kasvaa ja leviää hitaasti, tällä viikolla Etelä-Koreassa järjestettiin YK:n ensimmäinen paikkatietokonferenssi.

Muista paikkatietoalan konferensseista erottuen, ei paikanpäältä ole juuri tihkunut tietoa Internetin ihmeellisten tietoväylien kautta. Sen verran ohjelmasta ja MMM:n tiedotteesta voi päätellä että osallistujat ovat olleet korkea-arvoisia (ministereitä ja pääjohtajia). Ilmiselvästi ollaan muutaman vuoden kuluessa päätymässä kaikkia tyydyttävään julkilausumaan, joka toteaa paikkatiedoista olevan hyötyä.

Advertisement

Posted on 27.10.2011, in Paikkatietouutiset, Tapahtumat and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 kommenttia.

  1. Ministeriön tiedote on paljonpuhuva; asioiden suomalainen tärkeysjärjestys tulee siinä erinomaisesti esille.No toki on varmaan niin kuin totesit, ettei YK:n paikkatietokonferenssista ollut odotettavissa mitään mullistavaa – mutta silti.

    • Tuommoisista virallisista kokouksista pidetään yleensä tarkaa kirjaa. Olisi mielenkiintoista nähdä transkripteistä mitä min Koskinen / pjoht Ratia ovat lausuneet.

      • Ministerien varsinaisille presentaatioiille on paikka konferenssin sivujen Media&Material -osastossa (kohta Material), ja siellä on kyllä myös Minister_Finland, mutta esitykset puuttuvat ainakin toistaiseksi. Mitään muutakaan konferenssin aikana tai jälkeen tallennettua materiaalia en sivuilta pikaisesti selaillen löytänyt, vain etukäteen tuotettua. Ehkä sinne jotain vähitellen ilmestyy, hitaasti, 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: