Blogin uusittua ulkonäköä

Suuremmissa medioissa ja yhtiöissä pidetään suurta meteliä uusitusta brändistä ja ulkonäöstä. Mahdollisesti tämän blogin aikaisemmat lukijat ovat huomanneet että blogin ulkonäkö on muuttunut. Toivottavasti tämä on selkeämpi ja helpommin luettava. Sisältöön ei valitettavasti ole tulossa erityisiä parannuksia.

Tässä blogissa koetan kirjoitella vapaamuotoisesti paikkatiedoista ja niihin liittyvistä asioista. Kovaa teknistä tietoa voit koettaa kalastella uuden yritykseni sivuilta: www.gispo.fi.

Advertisement

Posted on 14.03.2012, in Paikkatietouutiset and tagged . Bookmark the permalink. 2 kommenttia.

  1. Kommentoin hiukan ulkonäköuudistusta, vaikket kommentteja pyytänytkään. 😉 Jep, selkeämpi on. Arkistosta on kuitenkin tosi vaikea löytää mitään. Jos haluaisi esim. tsekata jotain joskus aiemmin lukemastaan postauksesta, pitäisi muistaa, missä kuussa se on postattu (mahdotonta) tai sitten selata eri kuukausia läpi yksi kerrallaan.Kaipaisin sivun reunaan vuosittain ja kuukausittain laajennettavaa otsikkolistaa. Se parantaisi myös blogin aikaisemman sisällön yleishahmottamista, vaikkapa blogiin ensimmäistä kertaa eksyvälle.

    Punainen on hiukan… no, punainen, mutta ymmärrän kyllä, miksi sitä on käytetty. Varsinkin tuo mustalla pohjalla oleva punainen otsikko on kuitenkin hiukan hyökkäävä.

    Mutta pääasia, että ehdit kirjoitella tänne aina välillä. 😉

    • Lukijoiden hyvin perustellut pyynnöt toteutetaan. Laitoin tuonne sivuun nyt haku-kentän mukaan. Sillä nyt ehkä löytää paremmin etsimäänsä. Ehkä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: