Googlen katunäkymät Suomesta

Sitten lienee aika lopettaa tuottava työnteko ja ruveta katsomaan sitä omaa kotitaloa (ja naapurin) Google katunäkymistä. Kaikkia teitä ei ole ajettu (ja eihän siellä metsässä olisi mitään katsottavaakaan), mutta hyvin tuntuu olevan asutuimmat alueet kuvattuna.

Yhden asian jo huomasin, osa kuvista on otettu syksyllä (ei lehtiä puissa) ja toiset kesällä aurinkonpaisteessa. Tästä varmaan alkaa iso purnaus: ei näytä oma koti kivalta, kun ei ole suojaavia lehtiä ja aurinko ei paista.

Advertisement

Posted on 09.02.2010, in Paikkatietouutiset. Bookmark the permalink. 2 kommenttia.

  1. Kerroppa Pekka, miksi esim. Espoossa ei kaikilta asuinkaduilta ole kuvaa, mutta Venäjän rajan vierestä löytyy kilometrien täysin asumattomia metsäautoteitä, jotka Googlen-sedät ovat kuvanneet alusta loppuun. Tekeekö Mr. Sergey Brin yhteistyötä Yhdysvaltain hallituksen kanssa?

  2. Tutkimattomia ovat Googlen tiet.

    Business-näkemys: kuvataan sieltä missä on eniten mielenkiintoa kuvien katseluun ja sitä kautta potentiaalia myydä palveluita. Vaikka rajavyöhykkeen/-llä kuvaaminen on Suomen puolella nykyään sallittu (kai?), niin onhan se helpompi kotisohvalta tutustua itärajaan. Pohjoisrajan saisivat kyllä käydä mönkijällä ajamassa.

    Salaliitto: Espoon raharikkaat ovat ostaneet Googlelta kuvat omista kaduista. USAn hallitus vakoilee Venäjää Googlen katunäkymien avulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: