Pieneering myynnissä / ostettavissa

Trimble teki huomattavan hankinnan Suomesta viime vuonna. Teklan ostaminen ja poistaminen pörssistä on loppusuoralla. Trimble ostaa jatkuvasti uusia yrityksiä, viimeisin ostos oli belgialainen Gatewing. Gatewing valmistaa ja myy pientä miehittämätöntä lennokkia ilmakuvauksia varten. UAV:t (unmanned aerial vehicles) ovat jokapäiväistä toimintaa kriisialueilla. Yhdysvaltain viranomaiset ovat nyt sallimassa miehittämättömien lennokkien käytön laajemmin myös omassa ilmatilassaan.

Mitä tekemistä suomalaisella Pieneering:llä on sitten tämän asian kanssa? Gatewing valmistaa ja operoi lennokkia, käytännössä Pieneering:in ohjelmistoilla ja verkkopalveluilla prosessoidaan lennokin ottamat ilmavalokuvat ortokuviksi tai maastomalleiksi. Trimble siis osti tiedonkeruuprosessin alkulähteen. Jos halutaan seurata jalostusprosessia eteenpäin, niin Pieneering on varmaan ostoslistalla.

Jos haluat vakuuttua Gatewing-Pieneering -konseptin mahdollisuuksista, klikkaa video alta käyntiin:

Advertisement

Posted on 11.04.2012, in Paikkatietouutiset and tagged , , , . Bookmark the permalink. 1 kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: