Teklan uudet kasvot

Tekla on esitellyt uuden ohjelmistoratkaisun – Tekla Solutions. Lehdistötiedote ja julkistaminen tapahtui 25.1.2011: enemmän asiasta kerrottiin Teklan käyttäjäpäivillä Tampereella. Teklan käyttäjäpäivät ovat Suomen suurimmat paikkatietoalan käyttäjäpäivät: tänä vuonna osallistujamäärä jäi reiluun 600 osallistujan. Seuraavaksi suurimmilla käyttäjäpäivillä on osallistujia reilusti alle 300.

Lehdistötiedotteen perusteella voi tehdä nopean analyysin, että kovin pienestä muutoksesta ei ole kyse. Kyynikot ovat jo todenneet, että ”keisarille uusia vaatteita”.  Tekla lupaa ohjelmistoratkaisun käyttöön nykyisille asiakkaille, mutta ratkaisua myydään myös uusille asiakkaille ja uudentyyppisille asiakasryhmille Suomessa ja ulkomailla.

Pörssiyhtiönä Teklan pitää kertoa avoimesti ja julkisesti pörssikurssiin vaikuttavista tekijöistä. Lehdistötiedotteessa mainitaan mielenkiintoisia syitä uuden ohjelmistoratkaisun taustalta, mm. avoin lähdekoodi, pilvipalvelut ja internetyhteisöt. Ilmiselvästi strategiatyötä on tehty ja sen perusteella nyt toteutetaan muutosta.

Paikkatietomarkkinoille tekee hyvää saada uutta kilpailua. Se pitää alan toimijat virkeinä ja lisäävät asiakkaiden mahdollisuuksia parantaa sekä tehostaa omaa toimintaansa. Odotan mielenkiinnolla Teklan ensimmäistä asiakasta valtionhallinnosta tai yksityiseltä sektorilta.

Advertisement

Posted on 07.02.2011, in Paikkatietouutiset. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: