Yliopistoille ja ammattikorkeakouluille ArcGIS ohjelmistoja

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy hankkii suomalaisille yliopistoille ja ammattikorkeakoulujen yhteishankintana ArcGIS Education Site License -konseptin mukaisesti ArcGIS-ohjelmistoja. Hankinnan arvo on noin 300 000 euroa ja se tehdään suorahankintana ilman kilpailutusta. Perustelut suorahankinnalle ovat hankintailmoituksesta.

Tarkempaa kuvausta CSC:n havittelemasta sopimuksesta ei ole julkisesti saatavilla. Esrin sivujen perusteella voisi kuvitella, että yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijat, tutkijat ja opettajat voivat tulevaisuudessa käyttää hyvin vapaasti erilaisia ArcGIS-ohjelmistoja.

Advertisement

Posted on 18.11.2010, in Paikkatietouutiset. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: