Paikkatietoa lapsiperheille

Fambit on verkkopalvelu lapsiperheille. Yhteisen kalenterin ja erilaisten listojen avulla saa pidettyä joskus hektisen perhe-elämän jotenkin paremmin kuosissa. Palvelu sopinee parhaiten perheisiin, jossa on kouluikäisiä lapsia.

Peruspalvelu on maksuton, mutta kohtuullisella kuukausimaksulla (5 €/kk) saa käyttöönsä Tenavatutkan. Palvelussa voidaan paikantaan operaattorin verkkopaikannuksen avulla matkapuhelimet Suomessa.

Fambit kirjoittaa paikkatietojen merkityksestä lapsiperheille blogissaan. Fambit on myös valittu 55 mielenkiintoisimman uuden yrityksen listalle. Nämä ovat juuri niitä yrityksiä joita kaipailin Inspire-verkoston toimintaan mukaan. Tosin kommenttina ymmärrettiin osaksi väärin: jatkuva itkeminen paikkatietoalan yritysten toiminnan vaikeutumisesta johtuu nimenomaan markkinoiden (web 2.0 yms.) muutoksesta. IMHO.

Ehkä näitä start-up yrityksiä ei tarvita Inspire-verkoston toimintaan mukaan. Säästyy sekin aika uuden liiketoiminnan kehittämisen. Meidän paikkatietojen dinosaurusten pitää osata tulkita mitä uudet liiketoiminnat tarvitsevat ja tarjota se mahdollisimman nopeasti heidän käyttöönsä.

Advertisement

Posted on 15.06.2010, in Paikkatietouutiset. Bookmark the permalink. 1 kommentti.

  1. HMM. Kohta taas syksy edessä ja harrastukset käynnistyy. Täytyypä tutkia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: